Alles van Asten
Bekijk de agenda

Vossen chocolade en bonbons.



Adresgegevens v.d. Eijndelaan 22
5712BR Someren
Telefoon
T +31 493493923

Vossen chocolade en bonbons.

Workshop Vossen chocolade: een paar gezellige uurtjes.

Al vele malen bereikte ons de vraag of we ook workshops chocolade en workshops bonbons maken konden organiseren, Omdat de vraag zo vaak terug kwam hebben we die leemte opgevuld.
Door het grote succes en mond tot mond reclame hebben we door middel van een workshop steeds meer mensen inzicht in de wereld van de chocolade kunnen geven.

Workshop Vossen chocolade een paar gezellige uurtjes

Wat kunnen wij u bieden ?

# Demo chocolade op locatie.
# Workshop chocolade op locatie.
# Workshop chocolade in onze chocolaterie
# Workshop bonbons maken in onze chocolaterie

Workshop Vossen chocolade een paar gezellige uurtjes

Redenen om een workshop

te boeken:

# familiedag
# vrijgezellenfeestje (voor de bruid/bruidegom hebben we natuurlijk een leuke attentie
# zusjesdag
# bedrijfsuitje
# team-uitje

Workshop Vossen chocolade een paar gezellige uurtjes


wat kunt u verwachten ?


De aanbevolen groepsgrootte is 10-15 personen.

de tijdsduur is ca. 2,5 uur. We zorgen voor koffie/thee.

Natuurlijk ontbreken de bonbons en chocolaatjes niet.


Op zo'n middag/avond nemen wij u aan de hand en leiden u in de wereld van de chocolade. U krijgt dan uitleg over:
# de geschiedenis van chocolade.
# de oorsprong van chocolade.
# de verschillende soorten en kwaliteiten.
# het verschil tussen echte en imitatie-chocolade.
# tempereren en tableren.
# over hoe bonbons, chocolaatjes en holfiguren gemaakt worden.
# bewaren en opslag.


handenarbeid


Bij een chocolade workshop willen we natuurlijk ook de handjes laten wapperen: Meestal maken we chocolade-harten van ca 15 cm, ieder maakt zijn/haar eigen hart, wat we mooi inpakken en natuurlijk mee naar huis mag nemen. Voor meer info en prijzen van de chocolade-workshop, neem dan gerust even vrijblijvend contact op. Wij zien u graag in ons mooi Someren-Eind.klik hier voor mailformulier.

 

 

 


« terug


Cacao Chocolade en Suikerwerk