Alles van Asten
Bekijk de agenda

Den Evert nieuws 52 2017.

Den Evert nieuws 52 2017.
Someren Geplaatst 26 december 2017

Wat gebeurd er zoal in en rond Den Evert?

Den Evert nieuws 52 2017.

Wat gebeurd er zoal in en rond Den Evert?

De laatste week van het jaar en we zijn begonnen met het onderhoud van de grasmaaiers. Buiten guur maar binnen de kachel aan en de handen vuil. Eerst zijn we begonnen aan voorkant de van de oude zitmaaier. Dit oude beestje heeft veel meegemaakt maar doet het nog opperbest.

Aan de vooras moet danig gewerkt worden en deze ligt nu uit elkaar. Ook zijn we aan het opruimen van de vergaarde dingen die we dachten nodig te hebben voor de wc. Als er iemand een hangpot of een wasbakje kan gebruiken voor ergens kom maar langs. Ze staan nu op marktplaats en de eerste de beste die bied is koopman. Ook willen we een zeer oude koperen kraan van 3 kilo geschikt maken voor de leidingwater druk. Wellicht kunnen we deze zo meteen gebruiken voor het nieuwe keukentje. In ieder geval we gaan weer in het nieuwe jaar van start met frisse moed. Ook komen er bij en rondom den Evert nieuwe dingen. Een ervan is de wc en de hal word geschikt voor veel dingen. Buiten komen er twee of 3 nieuwe rondleidingen dit bovenop de rondleiding door de molen. Ook gaan we het terras beter inrichten zodat meer mensen er kunnen zitten en genieten. Achter word de weide opnieuw ingericht en gezaaid met wilde bloemen en wellicht granen. Dus kom maar eens langs in het nieuwe jaar er is altijd wat te doen.


Nieuwsbrieven over den Evert kunt U vinden op www.allesvansomeren.nl Nieuw nu ook op Youtube en facebook voor meer informatie kunt U contact opnemen met Ton Vinken 06 55358369

 

Bij de spullen die we willen verkopen draadloos verlengsnoer van 25 meter, kan ingekort worden.

Rechts van de molen de regenboog met aan de onderkant de pot met goud.

 

De laatste nieuwsbrief van den Evert op alles van Someren.

Deze nieuwsbrief gaat over op facebook en eventueel nog een ander medium. Wat of welk zijn we nog aan het bekijken wat voor ons het beste is. We wensen Gerard alle succes toe met zijn nieuwe uitdaging. Ook bedankt voor al die keren dat je onze nieuwsbrief zonder te corrigeren of in te korten hebt gepubliceerd. Namens team den Evert hartstikke bedankt.


Meer informatie | Nieuwsbrief:

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug