Alles van Asten
Bekijk de agenda

Avondcriterium Milheeze Centrum

Avondcriterium Milheeze Centrum
Geplaatst 12 juli 2017

Woensdag 19 juli organiseert Wielervereniging Amateursport Nederland (WVAN) al weer het laatste avondcriterium van het seizoen.

Avondcriterium Milheeze Centrum 

Woensdag 19 juli organiseert Wielervereniging Amateursport Nederland (WVAN) al weer het laatste avondcriterium van het seizoen. Deze keer trekt het wielergebeuren naar het centrum van Milheeze. Die wedstrijd is, zoals alle wedstrijden van WVAN, toegankelijk voor alle renners uit de categorieën Masters en Amateurs A & B en Sportklasse, ongeacht van welke bond men een licentie heeft. Renners zonder licentie kunnen een daglicentie nemen.

Er wordt gereden in twee leeftijdscategorieën. De jonge garde, amateurs tot en met 39 jaar, beginnen hun wedstrijd over 60 km om 19:30 uur. De oudere renners, masters van 40 jaar en ouder, starten iets later, om 19:32 uur en rijden 50 km.

De start en finish vinden plaats op het Kerkeind in Milheeze, waarna de rondjes gereden worden op het 3350 meter lange parkoers.

Na de uitreiking van de dagprijzen, zullen ook de prijzen van het Prestige klassement om de Piet Rooijmans Cup over alle zestien avondcriteriums van WVAN uitgereikt worden.

De prijzen aan de top van het WVAN Prestige Klassement over alle avondwedstrijden van WVAN zijn al een beetje verdeeld. In dit klassement staat nu, na de veertiende wedstrijd, bij de masters Edwin Raats uit Helmond aan de leiding met 180 punten voor Stefan Verheijen uit Gemert (158) en Antoine Moonen uit Cuijk (104). Bij de amateurs is dit Edwin Arts uit Helmond (166) voor Frank Janssen uit Boekel (131) en Roy Simons uit Velden (117).

Om in te schrijven voor deze wedstrijd, kan men terecht op woensdag 19 juli vanaf 18:30 uur in de permanence bij de start/finish.

Avondcriterium Milheeze Centrum

 

Buiten de regio woensdag 19 juli 2017
De amateurs starten om 19:30 uur Kerkeind in Milheeze


Meer informatie | Regio Platform Deurne | Regio Platform Asten | Regio Platform Someren

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug